Välkommen till undulater.ifokus!

Undulater.iFokus är sajten för dig som har ett brinnande intresse för undulater, men även för dig som vill veta mer, har haft eller kanske funderar på att skaffa undulater. Här kan du som undulatägare hjälpa andra, inhämta kunskap, inspireras och förhoppningvis få nya vänner. TÄNK PÅ att här finns det inga dumma frågor.

Som medlem på Undulater.iFokus kan du göra en presentation om dig och dina djur, lägga upp bilder, föra blogg m.m. Du kan även vara med och diskutera om undulater och dess behov i forumet samt läsa artiklar i artikelarkivet.

Häng med oss på sajten och hjälp till att starta diskussioner, sprida kunskap och hjälpa andra. Dela med dig av ditt intresse om dessa underbara och kloka djur för alla har vi något att tillföra även om det är i smått eller stort. 
 
Jag som är sajtvärd på Undulater.iFokus heter Johanna "Kramisen" och bor i Västra Götaland med mina djur som är 14 undulater och 2 barrabandsparakiter. Intresset för djur har funnits hos mig sedan jag var liten. Undulater är underbara djur som skänker så mycket glädje, och har man väl skaffat ett par undulater är "risken" stor att det snart blir fler. 

Jag önskar er alla en trevlig stund på denna sajt och är det något är det bara att höra av er till mig.

Mvh/ Johanna.